Gazdikereső kutyáink

Minden kutyánk oltva, külső-belső parazita mentesítve, ivartalanítva, keres gazdit 15.000Ft költséghozzájárulás ellenében . A hozzájárulás a helyére bekerült kutyánk első orvosi ellátásának támogatása.

Kutyáinkról érdeklődni a befogadlakalapitvany1@gmail.com email címen, vagy telefonon lehet, miután a gazdijelölt elolvasta és elfogadta az örökbefogadás feltételeit!

MYA

MYA 2020.-as születésű szuka. Ideális családi kedven. Bohókás játékos emberekkel gyerekekkel barátságos imádnivaló kislány.

AJDA

AJDA 2018.-ban született Rottweilr szuka. Nagyon rossz állapotban került hozzánk. Első 4 évét másfél méteres láncon töltötte a kert végében. Nem tudott a hátsó lábain megállni, nagyon soványan, szívférgesen egy daganattal a szemén került gondozásba. Fogai 2mm.-e lekopva hisz az egyetlen szórakozása a homokos lánc rágása volt. Szívféreg kezelést megkapta májértékei rendeződtek a gyógyszer és a megfelelő táplálásnak köszönhetően.Szépen erősödik,mozgása is koordinálódik, kedves kutya egyedüli kutyának adom, hogy megkaphassa az a figyelmet törődést amit megérdemel.

APOLLÓ

Apolló 2018.12.26.-án született Német Dog-Cane Corso keverék legény.2019. júliusában 4 testvérével került gondozásunkba. Egy családnak segítettünk a nem várt szaporulat kezelésében. A szülők ivartalanítása után. A 4 szuka már új családjában él. Apolló rendkívül játékos energikus óriás bohóc. Mindíg falkában élt, így kutyákkal megfelelően viselkedik emberekkel is barátságos, bár még kissé tartózkodó. Nyakörvet nem viseli, pórázon sem közlekedik még, ezen dolgozni kell még, ezért a szállítása is kissé nehézkes, de nem lehetetlen. Minden testvére ilyen volt, félős tartózkodó, de az új családjukban szépen oldódtak, ahol rengeteg szeretetet kapnak.

BÖBE

Böbe 2018.11.hóban született Németjuhász keverék kislány. 2019 áprisában került gondozásunkba. Eddigi legnehezebb befogásom volt. Borzasztóan félt hosszan barátkoztunk a szakadó esőben, mire sikerült magamhoz csalogatni, ám mikor a nyakörv rákerült minden tönkrement  Segítség kellett a kocsiba rakáshoz mert örjöngött vergődött ugrált mint egy kiscsikó, hogy szabadulhasson.   A kocsiketrec biztonságában megnyugodott kicsit, szépen vacsorázott kiszedtünk belőle vagy 20 kullancsot. Vacsi után már kaptam egy bátortalan farok csóválást is. Csipje persze nincs. A karantén ideje alatt Parvo vírusfertőzése lett, amiből sikerült kikezelni. 2 hét kellett hozzá, hogy a bizalmába férkőzzünk, de ma már boldogan játszik a vele egykorú falkatagokkal. Ivartalanítva várja a gazdik jelentkezését.

MASZAT

“Maszat” 2017 szeptemberében született 2017 november közepétől Befogad-LAKos. Kistestű 10kg körüli ivartalanított fiúcska. Anyukája Bichon, apukája…ki tudja . Mindenesetre életemben nem mentettem még ilyen különlegesen kinéző mókás kutyust . Amilyen “fura” a kinézete, olyan bájos  szobatiszta kisfiú.Nálunk lakásban él, de nagyon szeret az udvaron futkosni ).Idegenektől eleinte tart, de ez nem is csoda, hisz élete első 2 hónapját az utcán töltötte, ahol folyton zavarták ijesztgették mígnem elütötték . Így került a Befogad-LAKba kétoldali medence töréssel, hasi sérvvel. Tehát a gazdinak nem csak a “legcsúnyább” kutyát kell keresnie a személyében, hanem a bizalmába is kell férkőzzön

FRENKI nagyon mókás vizsla-pincsi ? keverék 2017. februári születésű, 2017. októberében került gondozásunkba. Kis-közepes testű ivartalanított kan kutya. Kutyákkal jól kijön, gyerekeket szereti, emberekkel barátságos rendkívül mozgékony játékos bohóc. Benti kutyának adjuk örökbe udvarra kijárással. Lakásban is tartható sétákkal, mert nálunk “szoba kutya” udvarra kijárással, de legszívesebben bent pihen.

JESSY  keverék. 2017. februári születésűre becsült hölgy. 2017 augusztusában alig fél évesen került gondozásunkba. Nagyon félénk visszahúzódó kutyus volt a simogatást egyáltalán nem ismerte, de mára egy nagyon barátkozó energikus tüneményes társat faragtunk belőle. Gyerekeket szereti, kutyákkal jól kijön, bár kissé domináns, de kezelhető szófogadó, aki a cicákat még mindig kergeti.Közepes testű 20-25 kg körüli szuka.

BONNY 2013.-as születésű hatalmas termetű Németjuhász kan. 2016 őszén mentettük a fotón látható állapotban. Az év végére az éheztetést kiheverte, csodaszép kutya lett belőle. Nagyon jó házőrző,bár kissé bizalmatlan. Remek társa lehet annak, aki elnyeri a bizalmát a kora ellenére. Nagyon szeret sétálni, a gazdi közelében lenni. Még mindíg energikus igazi Németjuhász.

PICI 2014.novemberében született, 8 hetesen került hozzánk. szuka. 2016.-ban örökbe fogadták tőlünk, majd 2 év elteltével jött a számunkra megszokott történek. Jött a baba, kevés volt rá az idő, szabadulni akartak tőle, ezért 2018.-ban visszakerült a gondozásunkba. Nagyon kedves barátságos mackó.

CSOKI 2015. 04.havi születésű juhász keverék szuka. 6 hetesen dobták be egy kertbe egy levél kíséretében. Ekkortól van gondozásunkban. mezei fekete “esélytelen” keverék kutya, aki immár az 5.-ik születésnapját is szobakutyaként nálunk ünnepelte. Ember és gyerekcentrikus, nyugodt kiegyensúlyozott csodás kutya.