IDŐS LAKÓINK (10 év fölöttiek)

„Csotri” Nálunk a CSUTI nevet kapta 2012.05.05.-én született keverék kan. 2023 júniusában altatás elől mentettem Marcaliból a gyapmesteri telepről.6 hónapig tartott megbarátkozni vele, de nagyon szeretem. Igazi bújós kedves kisöreg. Együtt lakik egy nagy kennelben Pindúr papával (együtt érkeztek Marcaliból), Délután boldogan veszik birtokba a hátsó udvart, hiszen színte egész nap alszanak, nincs már nagy mozgásigényük.

PINDUR„2010.07.21.-én született foxi keverék kan. Őt is 2023 júniusában altatás elől mentettem Marcaliból a gyapmesteri telepről. Magának való kedves kisöreg. A hasát még mindíg nagyon szereti. Együtt lakik egy nagy kennelben Csuti papával (együtt érkeztek Marcaliból), Délután boldogan veszik birtokba a hátsó udvart, hiszen színte egész nap alszanak, nincs már nagy mozgásigényük.

BIANKA” 2012. 08.21.-én született Moszkvai Őrkutya.2015 óta lakónk. Most már lakásban él velünk, A nap nagy részét alvással tölti. Már most nagyon szép kort élt meg nagyon kedves imádni való öreglány

.

EMI” 2008.12.08.-án született Foxi-Beigle keverék szuka.4 éve él gondozásomban 16. -ik évével egyik legidősebb lakónk. Kicsit rosszul hall már, de még mindíg energikus játékos igazi foxi.

CARLOS” 2009.12.15.-én született Bichon Fajta jellegű kan. 2013 óta lakónk. Gazda által leadott kutya volt, akit nem szocializáltak. Nem lehetett megfogni felemelni. Előző gazdája 4 éven keresztül nem emelte fel, nem símogatta meg, hosszú időbe telt a szocializációja. 15.-ik évében jár már 10 éve Befogad-LAkos. Már rosszul hall, keveset lát, de én sajátomként szeretem, hiszen 10 éve az életem része.

MINNY” 2006.01.01 (becsült) születésű szuka. 2016.-ban került hozzánk. Állapotát tekintve 10 évesnek saccoltuk. Hallása romlik, látását elvesztette már, de ismerős közegben remekül kiismeri magát. Napjai nagy részét alvással tölti, de vacsora után nagyon szeret az udvaron sétálni.

PICUR„2010 07.01.-én született törpe pincser szuka. 2023.04.23.-án került hozzánk. Gazdái meghaltak, el akarták altatni,mert nem volt helye. A gazdi fia lemondott róla így került hozzánk nagyon rossz állapotban. Nagyon sok víz volt a szervezetében, sem a szíve sem a veséje nem működött megfelelően. Ivartalanítása kapcsán teljes emlőléc eltávolításon esett át emlődaganat miatt. Orvosunknak hála A pár napos hátra lévő életőből mára már 1 év lett. Szíve vesélye gyógyszerrel támogatva. Remélem sok időt tudunk még együtt tölteni, miután rendszeresen szedi a szívgyógyszert és a vízhajtót, ezért állapota stabil.

MIMI„2011.05.01.-én született Bichon fajta jellegű szuka. 2018 04.11.-én (6 éve) gazdától került hozzánk. Fogai borzasztó állapotban (szinte az összeset ki kellett húzni) méhgyulladással. Mostanra édes egészséges anyóka.

MANÓ” 2011. 12.23-ra saccolt Bichon fajta jellegű fiúcska. 2012 májusában került hozzám. A kb 6 hónapos kiskutyát budapesten egy aluljáróban egy hajléktalan szatyrából szedték ki, nagyon rossz állapotban. Antiszociális idegi problémákkal küzködött így nem is kerestem gazdát neki. Hosszú volt az út, mira kineveltem belőle azt a sok rosszat amit kiskorában átélt ezért „egygazdás” kutya lett belőle. Már 12 éves, hallása neki is romlik látása sem tökéletes a szaporítás következtében genetikai hiba miatt. De én nagyo imádom az összes hibájával együtt.

KENAY„2014.06.02.-án született Husky szuka. 2018 augusztusában került hozzám a folyamatos szökései miatt. Az elmúlt 6 évben kétszer cuccolt új gazdihoz, de szökés nem múl el, mindíg visszakerült. Eután nem próbálkoztam újabb gazdikereséssel, miután tőlünk soha nem megy el, még a nyitott kapun sem lép ki, csak engedéllyel.

PAMACS„2014.07.25.-én született. Gazdától került hozzám 2017.-ben,(aki letagadta, hogy az övé) . Színte állandóan utcán volt. Vemhes is volt így azonnali ivartalanításon esett át. Szerencsére a műtét jól sikerült. Fogai nem a legjobbak évente kell fogkő leszedésre vinni. Izületei is fájnak, nehézkes a lépcsőzés ezért már 2 éve izületvédőt szed.